Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Καμία επαφή με Επανωμή»

Κατηγορηματικός ο Ντίμης Παπαϊωάννου σε δηλώσεις του, διέψευσε τις επαφές για αγορά του ΑΦΜ της Επανωμής από την ΠΑΕ Άρης...
«Καμία επαφή με Επανωμή»
Είναι φυσιολογικό σε περιόδους κρίσης και μεγάλων προβλημάτων να εμφανίζονται και διάφορες… φήμες που έχουν φυσικά συγκεκριμένους στόχους. Το θέμα με το ΑΦΜ της Επανωμής φυσικά και δεν βγήκε τώρα στο προσκήνιο, αλλά η ανάγκη να ενισχυθεί η φημολογία για ένωση της ΑΕΚ με τον Θρασύβουλο, επανέφερε για ορισμένους το σενάριο για ΑΡΗ και Αναγέννηση Επανωμής. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ το έχει διαψεύσει, οι παράγοντες της Επανωμής επίσης, αλλά το ΑllAboutARIS επικοινώνησε με τον άνθρωπο που ορισμένοι τον παρουσιάζουν ως τον συνδετικό κρίκο. Ο κ. Ντίμης Παπαιωάννου μίλησε στο AllAboutARIS διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σενάρια:
«Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η φημολογία που με συνδέει με αυτά τα σενάρια. Προσωπικά δεν έχω κάνει καμία τέτοια επαφή , ούτε συζήτηση με τους ανθρώπους του ΑΡΗ ή τους ανθρώπους της Επανωμής. Είναι όλα αναληθή και καλό θα ήταν να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία γιατί σε καμία των περιπτώσεων δεν βοηθάει τον ΑΡΗ».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: