Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Είμαστε ακόμα στην εντατική...»

Για ακόμη μια φορά οι δημόσιες συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου με οπαδούς του Παναθηναϊκού μέσω Twitter είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο μέλλον της ομάδας και στην υπόθεση Σιμάο.

Το μοντέλο«είμαι οικονομικά εύρωστος αλλά μόνιμα 2ος» έφερε το μίσος στους προκατόχους σου, πρόσεχε η ΠΑΕ δεν είναι απλά ΑΕ.

Αλαφούζος: «Εσείς να προσέξετε ότι τον Μάιο η ΠΑΕ ήταν υπό διάλυση. Κάποιοι προσπαθούν προσφέροντας ανιδιοτελώς να την σώσουν. Αν έχετε πρόταση...».

Επειδή συνεχώς διαψεύδεις τα περί παικτών, budget, μόνο ο ισολογισμός σε απασχολεί πρόσεχε, το ίδιο λάθος έκανε και ο προκάτοχος σου.

Αλαφούζος: «Εγώ κύριε δεν είμαι ιδιοκτήτης! Είμαι ένας οπαδός που μπροστά σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ πήρε πρωτοβουλίες για να διασωθεί η ΟΜΆΔΑ μου ο ΠΑΟ ...».

Δεν διαφωνώ στηρίζουμε το εγχείρημα σας απλά τονίζω τα λάθη που έφεραν τον διχασμό. Δεν είναι μόνο ισολογισμός μια ΠΑΕ.

Αλαφούζος: «Από εμάς εξαρτάται το budget μας ! Πρώτο μέλημα όμως είναι η επιβίωση ! Είμαστε ακόμα στην εντατική...».

Μπράβο που σώσατε την ομάδα μας, όχι σε ανανεώσεις παιχτών που δεν αξίζουν. Χίλιες φορές από την ομάδα νέων, είμαστε μαζί σου.

Αλαφούζος: «Κάνουμε μια νέα προσπάθεια για να δημιουργηθεί ξανά δυνατός κυρίαρχος ΠΑΟ ! ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΏΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!».

Συγνώμη αλλά ο Simao για ποιον λόγο κόβεται από το ρόστερ; Μεγάλο συμβόλαιο δεν έχει και έρχεται από εξαιρετική χρονιά...

Αλαφούζος: «Αυτά είναι θέματα προπονητή αρμοδίων στελεχών εγώ δεν έχω επαγγελματική κατάρτιση. Οι ειδικοί πρέπει αποφασίζουν αλλιώς χάος!».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: