Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Είναι αληθινά τα σενάρια περί ΑΦΜ»

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ και τον Άρη να ψάχνουν την αγορά του ΑΦΜ του Θρασύβουλου και της Επανομής αντίστοιχα.

Για το αν αληθεύουν αυτά τα σενάρια: «Είναι αληθινά σενάρια. Έχουν μεγάλα χρέη και ψάχνουν τη λύση. Εγώ όμως ρωτάω. Αξίζει με βάση την ιστορία της ΑΕΚ και του Άρη να πέσουν Δ Εθνική και να αγοράσουν άλλο ΑΦΜ; Δύο παράγοντες στην ΑΕΚ προσπαθούν να το τρέξουν αυτό για να αναλάβουν μετά την ομάδα. Το ψάχνουν καιρό. Η ΑΕΚ είναι πιο περίπλοκη κατάσταση. Έχουν χτίσει έναν μαντρότοιχο και δεν αφήνουν κανένα να βοηθήσει την ομάδα».

Για τη μη συμμετοχή του στα τεκταινόμενα της ΑΕΚ: «Εγώ ποτέ δεν ειδοποιήθηκα για να πω μια σκέψη για το μέλλον της ΑΕΚ. Εγώ θα απαιτήσω να ειπωθούν αλήθειες και δεν το θέλουν».

Για τον Άρη: «Ο Άρης θα βρει τις λύσεις όπως στο παρελθόν. Έχουν περήφανο λαό και θα βρούνε τις λύσεις. Η πολιτεία θα πρέπει να βοηθήσει με τους νόμους για να επιβιώσουν οι ομάδες. Δεν αρμόζει όμως για τον Άρη κάτι τέτοιο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ νομίζω και απ΄ ότι διαβάζω, ότι η λύση Σαββίδη είναι ενδεδειγμένη και θα βρεθεί λύση. Και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα και παρότι λοιδορήθηκαν και θα τα καταφέρουν».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: