Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΠΑΟΚ: Επικοινωνία Βρύζα με Σαββίδη!!

Τηλεφωνική επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη είχε την Πέμπτη (14/6) ο Ζήσης Βρύζας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα δεδομένα εισαγωγής του ομογενή επιχειρηματία στον ΠΑΟΚ.
Ο Ιβάν Σαββίδης στην προηγούμενη επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη υποστήριξε πως θα επιστρέψει στις 15 Ιουνίου, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, μια και λόγω προσωπικών υποθέσεων θα παραμείνει για μερικές ακόμα μέρες στην Μόσχα, όπως τουλάχιστον υποστήριξε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ζήση Βρύζα.
Ο λόγος της επικοινωνίας των δύο πλευρών, ήταν η πρόθεση του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να μάθει για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή για την εισαγωγή του ομογενή επιχειρηματία στην ΠΑΕ.
Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε τον Ζήση Βρύζα πως όλα κυλούν ομαλά και μέσα στο επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να συμπληρωθεί πλήρως ο φάκελος που θα πρέπει να εγκριθεί για να προχωρήσει στην αγορά της ΠΑΕ.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες παρατηρείται στασιμότητα από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία, ο οποίος περιμένει τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της Κυριακής (17/6) ούτως ώστε να σχεδιάσει στη συνέχεια τα επόμενα… βήματά του.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: