Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Να εκμεταλλευτεί το όπλο της η Ελλάδα»!!

«Να εκμεταλλευτεί το όπλο της η Ελλάδα»!
Τη συνταγή που έβγαλε «ασπροπρόσωπη» την Εθνική στις μεγαλύτερες της επιτυχίες χαρακτήρισε ιδανικότερη για το ματς με τη Ρωσία ο Ανδρέας Νινιάδης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρώην σκάουτερ του Ολυμπιακού τόνισε πως άμυνα είναι ένα όπλο που -όχι μόνο πρέπει να χρησιμοποιήσει, αλλά μπορεί να φανεί και αποτελεσματικό για την Ελλάδα στον «τελικό» του Σαββάτου.


Αναλυτικά όσα είπε ο Νινιάδης

Για το παιχνίδι της Ρωσίας: «Η Ρωσία είναι μια ομάδα πολύ καλή ατομικά. Ο προπονητής της βασίζεται στους παίκτες της Ζενίτ, που είχε κατακτήσει το Europa League. Είναι απρόβλεπτοι, καλοί με την μπάλα κι εκεί που μπορείς να τους αναγκάσεις να κάνουν λάθος είναι στην άμυνα και στις στημένες φάσεις».

Για τη συζήτηση γύρω από τις επιλογές του Σάντος: «Πολλοί προπονητές υπάρχουν, αλλά ένας είναι αυτός που ξέρει τους παίκτες και τους ζει καθημερινά περισσότερο απ’ όλους. Οπότε, εκείνος γνωρίζει καλύτερα».

Για το πώς πρέπει να αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Η Ελλάδα έχει ένα όπλο που, κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να το αλλάξει. Είναι η άμυνα και η δύναμή της στις αντεπιθέσεις και στα στημένα. Η Εθνική έχει πολύ καλούς αμυντικούς, ενώ οι παίκτες της μπροστά δεν είναι τόσο καλοί στο να παίζουν στη γραμμή και να συγκλίνουν.

Γι’ αυτό νομίζω ότι είναι καλύτερα να ποντάρεις σε αυτό που είσαι πολύ καλός και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Η Ρωσία είναι μια πολύ καλή και κοντρολαρισμένη ομάδα και πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να πάρει το κέντρο. Η Ελλάδα πρέπει να περιμένει, να παίξει με υπομονή και να τους χτυπήσει στην κόντρα»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: