Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Θα γίνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά με δηλώσεις του στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε για το πόστο του συμβούλου της ΠΑΕ που αναλαμβάνει πλέον, αλλά και για τον δικαστικό αγώνα που γίνεται μετά τις συλλήψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Για το νέο πόστο που αναλαμβάνει στην ομάδα: «Κανένας μας δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Είμαστε παρών και πάντα δίπλα και κοντά στην ομάδα. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή και να τελειώσει η χρονιά. Έφτασε ο καιρός και με την όποια δυναμική που έχω θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ. Γίνεται μια προσπάθεια και μια συσπείρωση από τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας για να τα καταφέρει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα γιατί γνωρίζω καλά το ποδοσφαιρικό κομμάτι».

Για τη νέα σεζόν: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σωματείο και μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα εκεί που θέλουμε. Είμαι αισιόδοξος. Θα γίνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και θα δούμε ένα πολύ καλό σύνολο τη νέα χρονιά. Το μπάτζετ θα είναι χαμηλό αλλά θα πορευτούμε με αυτά τα δεδομένα. Βέβαια από όλα αυτά πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Βέβαια οι απαιτήσεις είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με τον Ατρόμητο. Όμως γνωρίζει τα πράγματα και έχει όλα τα εχέγγυα να πετύχει. Έχω καλή σχέση μαζί του. Έχουμε παίξει και αντίπαλοι, αλλά και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα».

Για τις συλλήψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και τη στάση της διοίκησης: «Επικρατεί μια αναταραχή, είναι μια δύσκολη κατάσταση. Δεν πρέπει από όλο αυτό να στοχοποιείται η ιστορία και η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να δείχνουμε με το δάκτυλο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά τα παιδιά που έχουν στηρίξει σε όλε αυτές τις στιγμές την ομάδα. Είμαστε όλοι κοντά στα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να τα στηρίξουμε στην κατάσταση αυτή».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: