Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ελεύθεροι δέκα οπαδοί του ΠΑΟΚ!!

Ελεύθεροι δέκα οπαδοί του ΠΑΟΚ
Δέκα από τους έντεκα συνολικά συλληφθέντες έμειναν ελεύθεροι ύστερα από απόφαση που πάρθηκε από τον ανακριτή. Οι εννιά από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ένας με εγγύηση ενώ ένας προφυλακίστηκε, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Θυμίζουμε πως τέσσερις συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν και το πιο βαρύ κατηγορητήριο, πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα. Σε όλη διάρκεια της διαδικασίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης υπήρχαν συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που επιδοκίμασαν την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες.

Επίσης, μίλησε και ο δικηγόρος των τεσσάρων που πήραν προθεσμία, Παναγιώτης Ζιάκας, αναλύοντας όλη την διαδικασία που ακολουθείται. «Απολογήθηκαν 11 οπαδοί, ορισμένοι πήραν αναβολή κι έμειναν ελεύθεροι και οι τέσσερις βασικοί κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για την προσεχή Δευτέρα. Από τα 11 άτομα μόνο ένας προφυλακίστηκε, αυτός που κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών και είχε και κακό προηγούμενο. Από τους άλλους 10 ένας έμεινε ελεύθερος με εγγύηση και οι υπόλοιποι με περιοριστικούς όρους».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: