Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ντύνεται «μπλαουγκράνα» ο Άλμπα!!

Ντύνεται «μπλαουγκράνα» ο Άλμπα
Μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ζόρντι Άλμπα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα από την Ισπανία. Ο αριστερός μπακ της Βαλένθια θα αγωνίζεται την κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη σεζόν στους «μπλαουγκράνα», καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η οριστική συμφωνία μεταξύ της ομάδας της Καταλωνίας και των Λεβαντίνων.

Η Μπαρτσελόνα προσφέρει στην Βαλένθια για την απόκτηση του παίκτη 11 εκατομμύρια ευρώ, με τον πρόεδρο των «νυχτερίδων», Μανουέλ Γιορέντε να ζητάει 15. Η διαφορά μπορεί να φαίνεται μεγάλη, ωστόσο, όπως αναφέρουν στην Ισπανία, θα ξεπεραστεί, καθώς είναι ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του παίκτη και η ομάδα δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει ελεύθερος, δίχως να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Επιπλέον ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή του Άλμπα, είναι το γεγονός ότι ο Γιορέντε θέλει να δείξει ότι δεν είναι διατεθειμένος να δώσει τόσο εύκολα έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Από την πλευρά τους οι «μπλαουγκράνα» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον διεθνή μπακ και αναμένουν το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους Λεβαντίνους. Κάτι το οποίο αναμένεται έχει τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: