Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή 15 από τους κατηγορούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας.
Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Οι πέντε πιο βαριές περιπτώσεις πήραν αναβολή, ενώ οι δικηγόροι έχουν στα χέρια τους όλο το οπτικοακουστικό υλικό και μέσα σε αυτό υπάρχουν 5.000 απομαγνητοφωνήσεις.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ Νίκου Διαλυνά, στον "Sport 103 fm": "Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που φαίνονται. Υπάρχουν διάλογοι που κάνουμε όλοι μας καθημερινά όταν είμαστε σε χώρους καθημερινότητας και δεν υπάρχουν αυτά που έλεγαν κάποιοι ότι έδιναν εντολή να σκοτώσουν κάποιον ή να δείρουν κάποιον άλλο".
Μίλησε και για συγκεκριμένες περιπτώσεις: "Ψάχνουμε να βρούμε την κασέτα όπου φαίνεται ότι την ώρα που κατηγορούν έναν οπαδό ο συγκεκριμένος βρίσκεται σε εστιατόριο. Επίσης υπάρχουν 25 άτομα για τα οποία διαβάζουμε τις απομαγνητοφωνήσεις, ενώ άλλοι κατηγορούνται βάσει φωτογραφιών και άλλοι ότι φορούσαν κουκούλες, ενώ δεν ήταν αυτοί.
Υπάρχει περίπτωση κατηγορουμένου που συνελήφθη μόλις είχε βγει από το χειρουργείο, τον επισκέφτηκε ο γιατρός, ο κ. Ράλλης, στο κρατητήριο. Πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, υπάρχει και έγγραφη γνωμάτευση, θα κάνω αίτημα στον προϊστάμενο εισαγγελείας. Εχουμε ζητήσει τα CD με video και φωτογραφίες. Φυσικά αν υπάρχουν ένοχοι να πληρώσουν, να πληρώσουν, όμως, για αυτά που κατηγορούνται και να μην την ενοχοποιηθούν οι αθώοι. Τα πράγματα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: