Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έτοιμος ο Μπαρτζάλι!!

Έτοιμος ο Μπαρτζάλι
Η επόμενη μέρα της ισοπαλίας κόντρα στην Κροατία, επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για την Ιταλία. Ο Αντρέα Μπαρτζάλι πήρε μέρος στην προπόνηση των αναπληρωματικών, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από την αρχή του μήνα.

Η θλάση που υπέστη ο Αντρέα Μπαρτζάλι στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Ρωσία, στοίχισε στον αμυντικό της Γιουβέντους την απουσία του από τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ιταλίας στο Euro. Ο προπονητής του, Τσέζαρε Πραντέλι, τόνισε από την πρώτη στιγμή πως τον υπολογίζει πολύ, τόσο που ήταν διατεθειμένος να τον περιμένει και να μην προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Το πρωί της Παρασκευής, έληξε η αναμονή του Πραντέλι. Ο Μπαρτζάλι πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση και έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Αυτό τον καθιστά διαθέσιμο για το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης, που θα βρει τους Ιταλούς αντιμέτωπους με τους Ιρλανδούς του Τζοβάνι Τραπατόνι.

Στην προπόνηση της Παρασκευής πήραν μέρος οι παίκτες που δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με την Κροατία. Όσοι αγωνίστηκαν, πρώτα προπονήθηκαν ελαφρά στο γυμναστήριο και μετά έκαναν μασάζ και χαλάρωση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: