Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πολυτιμότερος όλων ο Χαρτ!!

Πολυτιμότερος όλων ο Χαρτ
Την άποψη ότι ο Τζόι Χαρτ αποτελεί τον παίκτη…κλειδί της εθνικής Αγγλίας στην προσπάθεια που κάνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, εξέφρασε ο Έντιν Τζέκο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι πιστεύει ότι ο συμπαίκτης του στο «πολίτες», έχει την δυνατότητα να δώσει σημαντικά αποτελέσματα στα «λιοντάρια», σε συνδυασμό με την εμπειρία του Ρόι Χότζον στον πάγκο της ομάδας.

«Για μένα είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που είχε ποτέ η Αγγλία και μαζί με την εμπειρία του νέου προπονητή, μπορούν να φτάσουν ψηλά την Αγγλία. Ο Τζόι είναι το…κλειδί για την καλή πορεία των Άγγλων στο φετινό Euro», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Βόσνιου φορ.

Επιπλέον ο Τζέκο δήλωσε ότι τα παρακολουθεί στην φετινή διοργάνωση μόνο τα παιχνίδια που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά και τις προσπάθειες των συμπαικτών του στη Σίτι με τις εθνικές του ομάδες.

«Δεν βλέπω όλα τα παιχνίδια. Επιλέγω να δω μόνο τα καλύτερα. Κροατία, Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία είναι ομάδες που παρακολουθώ γιατί έχω συμπαίκτες εκεί. Από αυτούς ο Σίλβα και ο Ντε Γιόνγκ θεωρώ ότι είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου με τις εθνικές τους. Φαβορί για εμένα είναι και η Γερμανία. Τα πάντα, όμως, μπορούν να συμβούν όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Δεν θυμάστε τι έγινε με την Ελλάδα το 2004», συμπλήρωσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: