Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Από Serie A και Primera, μέχρι ...Premier League!!

Λεφτά για μεγάλα ανοίγματα μπορεί να μην υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, όσο όμως τα μεγάλα κεφάλια έχουν διασυνδέσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα, τόσο θα υπάρχουν ελπίδες για κάποιες καλές μεταγραφικές κινήσεις.
Από Serie A και Primera, μέχρι ...Premier League!
Ποια είναι τα μεγάλα κεφάλια; Ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Γεωργιάδης και ο προπονητής Γιώργος Δώνης. Οι τρεις τους έχουν εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ως ποδοσφαιριστές, έχουν διατηρήσει κάποιες επαφές εκεί και ήδη έχουν αρχίσει να στρέφονται προς αυτές για να βρουν κάποια "κελεπούρια" που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.
Ο Βρύζας, φυσικά, έχει αποδείξει και στο παρελθόν, κυρίως όταν είχε ρόλο τεχνικού διευθυντή, πως ...το έχει με τις μεταγραφές. Και το μάτι του κόβει, αλλά και οι επαφές του στο χώρο των μανατζαραίων είναι αξιόπιστες. καλές μεταγραφές έχει κάνει στο παρελθόν ο πρόεδρος και ήδη έχει ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του σε Ιταλία και Ισπανία μήπως του βρουν κάποια περίπτωση "λαχείο" για τον νέο, οικονομικό ΠΑΟΚ.
Οι Δώνης και Γεωργιάδης, με παρελθόν στην Αγγλία, έχουν στραφεί προς την Premier League και κυρίως προς τις ομάδες που ...φούνταραν φέτος (Μπόλτον, Μπλάκμπερν και Γουλβς κυρίως) και θα ξεφορτώσουν τα ρόστερ τους από βαριά συμβόλαια. Ο Δώνης, μάλιστα, ξέρει πολύ κόσμο στο Μπλάκμπερν.
Ωστόσο, κοινή συνισταμένη των τριών είναι πως δεν ψάχνουν για ελεύθερες μεταγραφές, εκτός κι αν πετύχουν κάποια ξεχωριστή, πάμφθηνη περίπτωση με προοπτική. Στόχος είναι να αποκτηθούν κάποιοι ποιοτικοί "δανεικοί", με την ελπίδα να έχουν κέφι να προσφέρουν, ώστε σε βάθος χρόνου να ξαναχτυπήσουν την πόρτα των μεγάλων πρωταθλημάτων μέσω της προσφοράς τους στον Δικέφαλο. Άλλωστε, το μόνο ξεκάθαρο στον φετινό ΠΑΟΚ είναι πως ...λεφτά δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον, δεν υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: