Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Παρουσίασε Γκατούζο η Σιόν!!

Παρουσίασε Γκατούζο η Σιόν
Παίκτης της Σιόν θα είναι τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός αμυντικός μέσος ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση της ελβετικής ομάδας, η οποία δείχνει πρόθυμη να κάνει και δεύτερο «μπαμ» στην μεταγραφική περίοδο, με επόμενο στόχο τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων», δήλωσε ο Γκατούζο, εξηγώντας τους λόγους που υπέγραψε στην ελβετική ομάδα: « Ένας λόγος που επέλεξα τη Σιόν είναι ότι είναι κοντά στο σπίτι μου. Ήρθα εδώ για να κερδίσω και να διεκδικήσω τον τίτλο κόντρα στη Βασιλεία. Ο πρόεδρος μου υποσχέθηκε ότι θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και έως τώρα έτσι φαίνεται», συμπλήρωσε.

Ο σκληροτράχηλος χαφ μίλησε και για το.. ειδύλλιο με την Ρέιντζερς: «Θεώρησα ότι θα ήταν σωστό να πάω στην Σκωτία επειδή εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου και η γυναίκα μου είναι από εκεί. Δυστυχώς όμως δεν ήταν εφικτό», τόνισε.

Για την μεταγραφή μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκο Ντετζενάρο:«Η νέα Σιόν θα χτιστεί γύρω του. Ο Γκατούζο έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο από την πρώτη στιγμή», είπε και αναφέρθηκε και στον Ντελ Πιέρο:

«Ο Ντελ Πιέρο στην Σιόν; Θα ήταν πολύ όμορφο, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές», ήταν τα λόγια του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: