Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πάρμα για Μάξι Λόπεζ!!

Πάρμα για Μάξι Λόπεζ
Τον Μάξι Λόπεζ ονειρεύονται οι άνθρωποι της Πάρμα ως τον νέο ηγέτη της επιθετικής γραμμής τους. Ο Αργεντινός φορ δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στη Μίλαν και οι «Εμιλιάνοι» ετοιμάζονται να του κάνουν πρόταση, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Η διοίκηση της Πάρμα προσπαθεί να εντοπίσει τον επιθετικό εκείνο που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της ομάδας την επόμενη χρονιά. Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί το όνομα του Μάξι Λόπεζ, τον οποίο θέλουν πολύ οι Εμιλιάνοι.

Ο Αργεντινός επιθετικός ανήκει στην Κατάνια και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν τη σεζόν που πέρασε. Οι «ροσονέρι» δεν προτίθενται να ανανεώσουν το δανεισμό του και έτσι ο Λόπεζ επιστρέφει στην Κατάνια. Η ομάδα του νότου είναι θετική στο να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του και να τον παραχωρήσει, αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Για την απόκτησή του έδειξαν ενδιαφέρον τόσο η Νάπολι, όσο και η Φιορεντίνα, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση. Η Πάρμα, από τη μεριά της, μοιάζει να είναι εκείνη που θα καταθέσει μια σοβαρή και ικανοποιητική, για την Κατάνια, πρόταση, ελπίζοντας να κάνει δικό της τον παίκτη.

Αν η πρόταση δεν γίνει αποδεκτή, η εναλλακτική λύση για την Πάρμα είναι ο Βραζιλιάνος Παουλίνιο της Λιβόρνο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: