Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Μπάσιμο» της Νυρεμβέργης για Μάρκος Αντόνιο!!

Τον Μάρκος Αντόνιο -που θέλει και ο ΠΑΟΚ- έχει ως πρωταρχικό της στόχο η Νυρεμβέργη, προκειμένου να καλύψει το κενό του Φιλίπ Βολσάιντ, όπως αναφέρει σε σημερινό (15/06) της δημοσίευμα γερμανική εφημερίδα!
Ο Βραζιλιάνος στόπερ, που φέρεται να αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση των μετόπισθεν, είναι στο «στόχαστρο» και της Νυρεμβέργης, με αποτέλεσμα το έργο του «δικέφαλου του Βορρά» να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Bild»…
«Το όνομα του θυμίζει Ρωμαίο αυτοκράτορα. Ο Μάρκος Αντόνιο, όμως, είναι κεντρικός αμυντικός από την Βραζιλία. Και, αν όλα πάνε καλά, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με την φανέλα της Νυρεμβέργης. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Bild», ο Μάρκος Αντόνιο είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Φιλίπ Βολσάιντ, ο οποίος μετακόμισε στη Λεβερκούζεν έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ. Ένας αμυντικός από την Βραζιλία; Η Νυρεμβέργη έχει καλή εμπειρία από Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια», λέει αρχικά το… επίμαχο άρθρο και συνεχίζει:
blma
«Ο δανεικός από την Μπάγερν Μπρένο βοήθησε -μέχρι τον τραυματισμό του- στην παραμονή ης ομάδας στην κατηγορία, ο Μπέρτι Γκλάουμπερ είχε ενεργή συμμετοχή στο γερμανικό Κύπελλο και ο Αντόνιο έχεις τις δυνατότητες να αποδειχτεί κέρδος για τη Νυρεμβέργη. Είναι γρήγορος, δυνατός στις μονομαχίες, έχει διεθνή εμπειρία και είναι ελεύθερος. Το μόνο πρόβλημα; Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία υπάρχουν και ρωσικά κλαμπ που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Αλλά η Νυρεμβέργη δείχνει να έχει τα πιο γερά χαρτιά στη διαπραγμάτευση. Αν ξεκαθαρίσουν όλα, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει στις 24 Ιουνίου, και να δώσει το παρόν στην προετοιμασία της Νυρεμβέργης, που ξεκινάει τότε».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: