Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μανίκας: «Θέλουμε μόνο ισονομία»

Ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή Γιώργος Μανίκας φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» όπου αναφέρθηκε σε όλα τα καυτά ζητήματα που αφορούν το σύλλογο και την κρίσιμη επόμενη ημέρα.

Αρχικά είπε: «Εμείς σαν διοίκηση δουλεύουμε σε τρία επίπεδα. Το ένα έχει να κάνει με την ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στη Γ Εθνική. Το άλλο τα είναι το διοικητικό και το άλλο είναι οι υποδομές της ομάδας».

Για τη στήριξη που πρέπει να υπάρξει «Έχουν καταλάβει όλοι το μέγεθος του Ηρακλή κα το ότι πρέπει να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση. Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω και λειτουργούμε για το καλό του Ηρακλή. Ο κόσμος θα μάθει από εμάς ότι πρέπει να μάθει. Πρέπει να μας στηρίξει για να στείλει το μήνυμα εκεί που πρέπει και σε όσους πρέπει. Ο κόσμος θα πρέπει να πάρει μετοχές για να πάμε μπροστά».

Για το αν έχουν γίνει ενέργειες ούτως ώστε να γυρίσει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία: «Αυτή τη στιγμή χτίζουμε την ομάδα εκεί που είμαστε και λειτουργούμε με αυτά τα δεδομένα. Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Δεν θέλω να πω τίποτα για αυτό. Το θέμα είναι να γίνονται ορισμένα πράγματα και να υπάρξουν αποτελέσματα».

Για τις συζητήσεις που έγιναν με τους αντιπρόσωπους των κομμάτων που συναντήθηκαν: «Οι δεσμεύσεις που πήραν πρέπει να γίνουν πράξη. Ήταν πολύ καλά ενημερωμένοι και έκαναν κάποιες πράξεις ήδη. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί . Εμείς δεν θέλουμε να ευνοηθούμε αλλά μόνο ισονομία. Στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ ελπίζω να είμαστε εκεί και εμείς για να βρούμε το δίκιο μας. Δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε αδικηθεί έναντι των άλλων».

Για την προσπάθεια της μετατροπής του ΤΑΠ σε ΠΑΕ: «Εμείς ξεκινήσαμε με ένα μετοχικό κεφάλαιο με 60.000 και μπορούμε να το φτάσουμε στα 500.000. Το 49% μπορεί να το καλύψει ο κόσμος. Δεν θα έχουμε θέμα πιστεύω. Ο κόσμος του Ηρακλή έδωσε μια απάντηση. Χθες είχε 5.000 στον δρόμο. Αυτό το μήνυμα πρέπει να το λάβουν πολλοί».

Για τις προσπάθειες που γίνονται για να αλλάξει το κατεστημένο εις βάρος του Ηρακλή: «Προσπαθούμε να τα αλλάξουμε όλα αυτά και ο κόσμος μας βοηθά να τα καταφέρουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: