Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πού «κολλάει» του Σαλπιγγίδη για Πρέμιερ Λιγκ!!

Πού «κολλάει» του Σαλπιγγίδη για Πρέμιερ Λιγκ

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Γουίγκαν, αλλά και άλλων ομάδων της Πρέμιερ, για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνες να θεωρεί ότι Έλληνας επιθετικός ταιριάζει στους «λάτικς». Ποια τα προβλήματα για τη μετακόμισή του στο Νησί, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Γουίγκαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, όπως εξάλλου και οι Γουέστ Χαμ, Νόριτς και Ρέντινγκ. Όπως αποκάλυψε ο Τζόναθαν Τζάκσον, εκτελεστικός διευθυντής της Γουίγκαν, στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, οι «λάτικς» θέλουν να κάνουν δικό τους τον άσο του ΠΑΟΚ, μόνο -όμως- εάν αυτός μείνει ελεύθερος.

Μάλιστα, ο Κρις Ναθάναελ, μάνατζερ που χειρίζεται το θέμα στην Αγγλία (όπως αναφέρει ο ίδιος), παρουσίασε τον Έλληνα επιθετικό ως ελεύθερο, κάτι που δεν ισχύει. Προς το παρόν, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει προχωρήσει το θέμα. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, τεχνικός της αγγλικής ομάδας, βρίσκεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, σχολιάζοντας για τα βρετανικά Μέσα, θεωρεί ότι ο Σαλπιγγίδης ταιριάζει στα αγωνιστικά του πλάνα, αλλά όλα αυτά υπό την αίρεση ότι ο Έλληνας επιθετικός θα είναι free agent.

Την ίδια στιγμή, δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, αλλά και των Νόριτς και Ρέντινγκ. Κρίσιμο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή θα είναι το παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία, με την παρουσία του εκεί να …κρίνει και την τελική άποψη που θα έχουν οι εκπρόσωποι των αγγλικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: