Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Το βάρος στα «στημένα» ο Χόντγκσον!

Στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της Αγγλίας επικέντρωσε την προσοχή του ο Ρόι Χόντγκσον, ενόψει του σημερινού (15/06) αγώνα με την Σουηδία, για το Euro 2012, τονίζοντας πως οι αντεπιθέσεις και οι στατικές φάσεις μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικές.
Μετά την ισοπαλία με την Γαλλία, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τα «τρία λιοντάρια» θέλουν απόψε μόνο τη νίκη κόντρα στους Σκανδιναβούς, προκειμένου να ελπίζουν σε πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης και ο Ρόι Χόντγκσον αποκάλυψε την…  συνταγή της επιτυχίας τους…
«Είμαι ικανοποιημένος με το ξεκίνημά μας. Παίξαμε αρκετά καλά και συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού μας ήταν καλά. Πρέπει να τα διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στο επιθετικό μέρος του τρόπου με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Πρέπει να κάνουμε τα σωστά πράγματα προκειμένου να εκμεταλλευθούμε στο έπακρο τις όποιες ευκαιρίες μας δίνονται για αντεπιθέσεις οι οποίες μπορούν να μας προσφέρουν γκολ», δήλωσε αρχικά ο 64χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.
Και συνέχισε: «Όλοι συμφωνούμε ότι, στο ποδόσφαιρο σήμερα, οι στημένες φάσεις  είναι πολύ σημαντικές και είναι σπάνιο να μην χρειάζεται να ανησυχήσεις για την ικανότητα του αντιπάλου σου σε αυτό τον τομέα. Είμαι τυχερός γιατί κι εμείς έχουμε στις τάξεις μας  μερικούς αξιόλογους παίκτες, ενώ σκοράραμε απέναντι στην Γαλλία χάρη στην θαυμάσια μεταβίβαση του Στίβεν Τζέραρντ. Η Γαλλία μας απείλησε πολλές φορές από στημένες μπάλες και η Σουηδία θα είναι το ίδιο επικίνδυνη».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: