Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ρονάλντο ο… ανώριμος!!

Ρονάλντο ο… ανώριμος
Οι κριτικές εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζονται. Η μέτρια απόδοση του επιθετικού της Ρεάλ, η αφλογιστία του, αλλά και οι υπερφίαλες δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει, οδήγησαν τον Κάρλος Κεϊρόζ στο να «καρφώσει» τον συμπατριώτη του.

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Euro θα μπορούσε να είχε περάσει απαρατήρητη, αν το μοναδικό κριτήριο για να σχολιαστεί κάποιος παίκτης ήταν η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Ο επιθετικός της Ρεάλ σε κανένα από τα δύο ματς της Πορτογαλίας δεν «μάγεψε» με την απόδοσή του, με αποκορύφωμα τις χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι κόντρα στη Δανία. Χρειάστηκαν κάποιες δηλώσεις για το Λιονέλ Μέσι, για να κρατήσουν στην επικαιρότητα τον Ρονάλντο.

Κριτική στον ποδοσφαιριστή έχουν ασκήσει πολλοί μέχρι τώρα. Τελευταίος στη λίστα ο Κάρλος Κεϊρόζ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ιράν και πρώην προπονητής του Κριστιάνο, τόνισε πως ο Ρονάλντο δεν κάνει για αρχηγός της εθνικής ομάδας. «Είναι τελείως ανώριμος για να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού», είπε στην εφημερίδα “Daily News”, για να αιτιολογήσει τη γνώμη του λέγοντας πως «η αντίδραση που είχε στις ερωτήσεις που αφορούσαν τον Μέσι, αποδεικνύουν αυτή την έλλειψη ωριμότητας.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: