Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σέβεται τον Άρη και δεν κάνει προσφυγή!!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στην Αλκμήνης βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης, αναφορικά με τις οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπο του αλλά και τον τρόπο λύσης του συμβολαίου του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε μια πρώτη σχετική συζήτηση, από την οποία όμως δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό όμως που άφησε να εννοηθεί ο Νέτο είναι πως προτίθεται να ρίξει πολύ… νερό στο κρασί του ούτως ώστε η συνεργασία του με τον Άρη, να λυθεί χωρίς το παραμικρό… παρατράγουδο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε διαμηνύσει από τα τέλη της χρονιάς, πως δεν προτίθεται να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο όμως φρόντισε να τονίσει πως δεν προτίθεται να σφίξει κι άλλο την οικονομική «θηλιά» στην ΠΑΕ Άρης, καταθέτοντας προσφυγή. Το μόνο που επιζητεί είναι ένας διακανονισμός για τα οφειλόμενά του μιας και αναγνωρίζει και ο ίδιος, πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να λάβει όλα τα χρήματα από το συμβόλαιο του.

Την ίδια ώρα στην Κύπρο θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στην Ανόρθωση, εκεί όπου θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά και ο Τόνι Κάλβο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο αναμένεται σήμερα να βρίσκεται στη Λευκωσία, ούτως ώστε να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με την Ανόρθωση, την οποία όμως ο ίδιος έχει διαψεύσει. Ο ποδοσφαιριστής ζητάει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση της Ανόρθωσης να μην έχει πρόβλημα σ? αυτό ωστόσο μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό μέρος η οποία δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση της ένταξης του Νέτο στην ομάδα της Ανόρθωσης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: