Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Δεν υπάρχει θέμα με Επανομή»

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΑΣ Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, διέψευσε τα σενάρια που κάνουν λόγω περί ενδιαφέρον των κίτρινων για εξαγορά του ΑΦΜ της Επανομής με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis».

Για το αν ο Άρης ενδιαφέρεται για το ΑΦΜ της Επανομής: «Δεν έχω καμία ενημέρωση σχετική. Ο Άρης είναι στην Σούπερ Λιγκ και η Επανομή στη δεύτερη κατηγορία. Πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό;».

Για την ΑΕΚ η οποία θέλει το ΑΦΜ του Θρασύβουλου, όπως ακούγεται: «Έτσι όπως τίθεται το θέμα για μένα είναι χειρότερο να γίνει κάτι τέτοιο. Θα συνέφερε να συνεχίσει να αγωνίζεται φέτος στην Σουπερ Λιγκ και να βοηθήσει η ΑΕΚ ας πούμε τον Θρασύβουλο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία για να το κάνει αυτό του χρόνου. Όλα αυτά είναι υποθετικά».

Στη συνέχεια είπε όσον αφορά το πώς θα δρομολογηθούν οι επόμενες εξελίξεις στον Άρη: «Υπάρχει μια Γενική Συνέλευση η οποία πρόκειται να γίνει στις 21 του μηνός με θέμα την επιλογή νέου ΔΣ. Σε κάθε περίπτωση είμαι εκπρόσωπος ενός συλλογικού οργάνου και αν έθετα την παραίτησή μου θα την έθετα εκεί».

Για το αν αυτό που ακούγεται υποθετικά για τον Άρη μοιάζει με την υπόθεση του Ηρακλή: «Δεν πρόκειται περί αγοράς. Με τον Ηρακλή είναι μια διαφορετική περίπτωση είχαμε μια ομάδα των Ποντίων Κατερίνης η οποία μέσα στο ΓΣ που έκανε αποφάσισε την μετακόμισή της σε μια άλλη πόλη και την αλλαγή χρωμάτων και σήματος».

Για το αν οι καλές σχέσεις που έχει ο Ντίμης Παπαϊωάννου με τους ανθρώπους της Επανομής συντελέσουν σε μια τέτοια συνένωση: «Θα το ήξερα άμα γινόταν κάτι. Άρα δεν υπάρχει θέμα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: