Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Οι 7 φάκελοι της ΑΕΚ!!

Ποιο είναι το περιεχόμενο των φακέλων που θα αποσταλούν στον Κιθ Χάρις και την πλευρά Βιντιάδη από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Οι 7 φάκελοι της ΑΕΚ
Οργασμός εργασιών επικρατεί στα Σπάτα τις τελευταίες μέρες… Ενώ ο πρόεδρος Θωμάς Μαύρος σε συνεργασία με τον εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τσιάρτα προσπαθούν να φέρουν εις πέρας μεταγραφικές υποθέσεις για την Ένωση, την ώρα που ο διευθύνων σύμβουλος και ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Ανδρέας Δημητρέλος και Παντελής Βαλασσόπουλος αντιστοίχως, δίνουν αγώνα δρόμου σε εφορίες, ΕΠΟ, ΟΠΑΠ και Λίγκα, για να λύσουν τα θέματα της φορολογικής ενημερότητας και της συμμετοχής της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο προπονητής Βαγγέλης Βλάχος έχει χάσει τον ύπνο του προκειμένου να αποφασίσει πως θα παρατάξει την ΑΕΚ στον αγώνα του Σαββάτου, μία άλλη εξίσου σημαντική (αν όχι η σημαντικότερη) επιχείριση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αυτή της ετοιμασίας των φακέλων που ζήτησαν ο Κιθ Χάρις και ο Δημήτρης Βιντιάδης (και οι οποίοι δεν τους έχουν αποσταλεί όπως ατυχώς γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου διότι απλούστατα δεν είναι ακόμα συμπληρωμένοι - αυτό αναμένεται να συμβεί ως το τέλος της εβδομάδας) προκειμένου να γνωρίζουν τα πάντα γύρω από την ΑΕΚ ώστε να λάβουν και την απόφαση για το αν θα προχωρήσουν η όχι στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.
Οι διευθυντές των τμημάτων (εμπορικό, αγωνιστικό, εισιτηρίων, ασφάλειας, δημοσίων σχέσεων και οικονομικό) υπό την επίβλεψη του γενικού διευθυντή της εταιρείας Ηλία Μπόβαλη, γεμίζουν τους φακέλους με όλα τα στοιχεία που ζήτησαν οι επίδοξοι επενδυτές καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ως σήμερα δεν έχει κατατεθεί πρόταση αγοράς παρά μόνο μία εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον έλεγχο του 51% της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, οι 7 φάκελοι που θα κρίνουν το αν η ΑΕΚ θα αλλάξει τη μοίρα της πρέπει να περιέχουν λεπτομερώς τα ακόλουθα στοιχεία:
Οικονομικός φάκελος: Ισολογισμοί εταιρίας, κέρδη, ζημίες, υποχρεώσεις προς δημόσιο, υποχρεώσεις προς τρίτους, ρευστότητα, εκχωρημένα ποσά, δάνεια, υπολογισμός εσόδων και εξόδων για την επόμενη 3ετία, μετοχικό κεφάλαιο και μετοχολόγιο.
Εμπορικός φάκελος: συμβόλαια με χορηγούς (διάρκεια, ποσά), διαφημιστικές συμφωνίες, δραστηριότητες στο διαδίκτυο, εμπορικότητα σήματος, αξιολόγηση του brand name της ΑΕΚ.
Φάκελος εισιτηρίων: αριθμός διαρκείας την τελευταία 5ετία, αριθμός απλών εισιτηρίων, μέσος όρος τιμής, προφίλ των φιλάθλων της ΑΕΚ, δυναμική του κόσμου, αιτιολόγηση της ολοένα και αυξανόμενης αποχής από το γήπεδο.
Προπονητικό κέντρο: έκταση, τοποθεσία, εξοπλισμός, πάγια έξοδα, κατάσταση γηπέδων, δεσμεύσεις που προκύπτουν από την ιδιοκτησία της εταιρείας που ανήκει, ενοίκιο, δυνατότητα βελτιώσεων.
Διοικητικού περιεχομένου: οργανόγραμμα εταιρίας, μισθοί, αξιολόγηση εργασίας υπαλληλικού προσωπικού, ρόλοι και θέσεις.
Ποδοσφαιρικό τμήμα: οργάνωση και λειτουργία ακαδημιών, ρόστερ ομάδας, ιδιοκτησία παικτών, αγοροπωλησίες παικτών την τελευταία 4ετία, διάρκειες συμβολαίων και αποδοχές συμβολαίων.
Γήπεδο: λεπτομέρειες έκτασης, συμβόλαια ιδιοκτησίας, νόμοι και σχετικές τροπολογίες, δυνατότητες κατασκευής και εμπορικής εκμετάλλευσης, μακέτες και μελέτες του παρελθόντος, εμπορικότητα περιοχής και σημείου.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: