Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωσε Έντερ η Κέρκυρα!!

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας είναι και επίσημα από την Πέμπτη (23/08) ο Έντερ Μοντέιρο Φερνάντεζ, καθώς οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο.
Ο Βραζιλιάνος πέρασε τις προηγούμενες ημέρες από το μικροσκόπιο του Άκη Μάντζιου, ο οποίος και πείστηκε για τις ικανότητές του, με αποτέλεσμα να εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτησή του. Η τελευταία μάλιστα δεν του χάλασε… χατίρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 28χρονου σέντερ μπακ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Γκρέμιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα:
Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Έντερ Μοντέιρο Φερνάντεζ, με ετήσιο δανεισμό. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε ως αριθμό φανέλας το 15.
Ποιος είναι
Ο Έντερ Μοντέιρο Φερνάντες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1983 στο Σάο Πάολο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Παρακουακένσε, Ιντεπεντέντε Λιμέιρα και το 2003 πήρε μεταγραφή για την Αμερικάνο. Δυο χρόνια αργότερα, ωστόσο, έκανε το μεγάλο άλμα και αποτέλεσε μέλος της Βάσκο ντα Γκάμα.
Ακολούθησε μια πολύ καλή διετία στη Νοροέστε (2006-2009) και η μεταγραφή στην Γκρέμιο (ενδιάμεσα δυο περάσματα από Γκοϊτακάζ και Ιτουμπιάρα), απ' την οποία τα τελευταία δυο χρόνια παραχωρήθηκε στην πορτογαλική Ρίο Άβε μετρώντας 33 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις. Έχει ύψος 1,83 μ., θεωρείται... εξπέρ στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνος επιθετικά, στις προωθήσεις του και στις στημένες μπάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: