Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Στράντζαλης: «Ακόμα χτίζουμε την ομάδα»

Είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα, το επίπεδο βελτίωσής της σε επί μέρους τομείς και συνολικά, αλλά και να παρατηρήσει αδυναμίες. Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, επίσημα πως ακόμη η ομάδα βρίσκεται στο επίπεδο του «χτισίματος» και ως εκ τούτου δεν είναι έτοιμη. Άλλωστε ξεκαθάρισε πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από τη στιγμή που αποσαφηνιστεί και η κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει ο Ηρακλής. Πάντως αναφέρθηκε στην καθημερινή προσπάθεια που γίνεται και στο νεανικό σύνολο το οποίο ετοιμάζεται. «Αυτή τη στιγμή ο Απόλλων είναι μια κατηγορία πάνω από εμάς» τόνισε αρχικά και μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο τεχνικός των «κυανόλευκων», για να προσθέσει: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πιο βελτιωμένη εικόνα από το προηγούμενο φιλικό μας παιχνίδι» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πολύκροτο σήριαλ (όπως έχει καταντήσει...) της απόφασης των αρμοδίων για το που θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα: «Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και όταν αποφασίσουν αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν να βάλουν τον Ηρακλή εκεί που πρέπει, θα υπάρχουν άλλα πράγματα» είπε, ενώ αναφερόμενος στα τωρινά δεδομένα, σχολίασε: «Είναι μια προσπάθεια νεανική, έχουμε πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και είναι μια προσπάθεια καθημερινή». Υπογράμμισε όπως πως η ομάδα μένει εκτός και ανεπηρέαστη από τα όσα διαδραματίζονται σχετικά με τη συμμετοχή ή μη στη Football League: «Ποσπαθούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι για να βγάλουμε τη δουλειά». Σχετικά με την καλή αμυντική λειτουργία, αλλά τη δυσκολία στη δημιουργία και την επίθεση, τόνισε: «Όταν χτίζεις μια ομάδα το πρώτο μέλημα είναι να λειτουργήσεις αμυντικά. Εχουμε αρκετό μέρος τώρα για να βελτιώσουμε την επίθεση και είναι κάτι που με απασχολεί».

Βοσνιάδης: «Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, αναφερόμενος στον Ηρακλή, δήλωσε: «Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και ξέρουμε όλοι μας που είναι η πραγματική του θέση. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, αν και η αφόρητη ζέστη επηρέασαν και τις δύο ομάδες. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας μας και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: