Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Νικολάου: «Περήφανος που αγωνίζομαι στην ΑΕΛ»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Λεμεσού, Μάριος Νικολάου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με την Άντερλεχτ αλλά και για την καλή πορεία που κάνουν τα τελευταία χρόνια οι κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.


Για τον χθεσινό αγώνα:

«Σε τέτοια παιχνίδια έχει σίγουρα αξία η νίκη, δεχτήκαμε όμως ένα γκολ που δεν είναι και ότι καλύτερο παρόλα αυτά καταφέραμε να αντιδράσουμε».

Για τον επαναληπτικό στο Βέλγιο:

«Στο Βέλγιο το παιχνίδι για εμάς ξεκινάει από το 0-0 και πιστεύω πως αν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας θα τα καταφέρουμε».

Για την ΑΕΛ:

«Έχουμε πάρα πολύ καλό σύνολο, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στις δυνάμεις μας. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος και θέλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να συνεχίσεις στην διοργάνωση».

Για το ότι είναι ο μόνος Κύπριος στην εντεκάδα:

«Έχω συνηθίσει να είμαι ο μοναδικός Κύπριος στην εντεκάδα αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό γιατί στην ομάδα είμαστε όλοι ένα και είμαι περήφανος που αγωνίζομαι στην ΑΕΛ».

Για την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη:

«Σίγουρα όταν είσαι μια μικρή χώρα είναι δύσκολα να ανοιχτείς στην Ευρώπη. Αλλά βλέπετε ότι τα τελευταία χρόνια οι κυπριακές ομάδες κάνουν πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό είναι πολύ καλό. Αν καταφέρουμε να μπούμε και εμείς στους ομίλους ίσως να βγάλουμε δύο ομάδες του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Κύπρο:

«Στην αρχή δεν το είδα με καλό μάτι αλλά έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά στην Κύπρο και αυτό το κατάλαβα μόλις γύρισα εδώ. Πιστεύω πως έκανα μια καλή επιλογή».

Τέλος, αναφέρθηκε στις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

«Για τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολα τα πράματα, περνάει μια κρίση όπως όλη η Ελλάδα. Δεν παύει όμως να παίζει για την ιστορία του και μπορεί να κάνει τα πάντα. Ο Ατρόμητος έχει πιο δύσκολο έργο από τον ΠΑΟΚ σήμερα, πρέπει να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα τους αν θέλουν να ελπίζουν στον επαναληπτικό».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: