Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ρότζερς: «Δεν υποτιμούμε τη Χαρτς, αλλά…»

Ρότζερς: «Δεν υποτιμούμε τη Χαρτς, αλλά…»
Αφήνοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές στο Μέρσεϊσαϊντ, με νεαρούς παίκτες και φυσικά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στη Λίβερπουλ να αισιοδοξεί για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν στο Εδιμβούργο οι «κόκκινοι».

Οι «κόκκινοι» ταξίδεψαν στη Σκοτία για το πρώτο ματς των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, χωρίς τους Τζέραρντ, Λουίς, Σκρτελ και Τζόνσον, αφού ο προπονητής της ομάδας… προσέχει για να έχει εν όψει και της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Άνφιλντ», για τη 2η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν σημαίνει ότι υποτιμούμε τη Χαρτς. Είχαμε δύσκολο παιχνίδι και στον τρίτο προκριματικό κόντρα στην Γκομέλ, στη Λευκορωσία. Πάλι καλά που στο εκτός έδρας ματς πήραμε τη νίκη με 1-0. Η Χαρτς θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Πήρα μαζί μου ένα καλό σύνολο παικτών. Είναι ευκαιρία να αναμείξω ορισμένους νεαρούς με μερικούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι έχουμε μικρό ρόστερ, οπότε πρέπει να ξεκουράσω ορισμένους ποδοσφαιριστές» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπρένταν Ρότζερς.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: