Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κατσουράνης: «Με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε»

Κατσουράνης: «Με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε»
Ψύχραιμος εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μάλαγα (2-0) για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ του Champions League.

Ο αρχηγός των «πράσινων» χαρακτήρισε κομβικό σημείο το πρώτο γκολ και παραδέχθηκε ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν και η ομάδα του είχε καταφέρει να πετύχει ένα.

Παρόλα αυτά τόνισε πως το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για τη ρεβάνς και δήλωσε πεπεισμένος πως με τη βοήθεια του κόσμου, ο Παναθηναϊκός μπορεί να το ανατρέψει.

«Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι πλέον με το μέρος μας. Μας επηρέασε το γκολ, από μια αδράνεια της άμυνάς μας. Είχαμε μιλήσει για τις στημένες φάσεις και ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό ματς, δεν επιτρέπεται, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά στο β’ ημίχρονο -και απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα- ήμασταν αρκετά καλοί», ανέφερε αρχικά ο Κατσουράνης μιλώντας στη ΝΕΤ.

Κι αφού τόνισε πως «το 2-0 δεν είναι απαγορευτικό σκορ», κατέληξε: «Στο ΟΑΚΑ, με τη βοήθεια και του κόσμου μας, μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ και να προσπαθήσουμε την ανατροπή. Σίγουρα με ένα γκολ σήμερα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τα καταφέραμε όμως, συνεχίζουμε και με περισσότερη αυτοσυγκέντρωση στη ρεβάνς, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: