Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

«Όχι και το τέλος του κόσμου μια ήττα»

«Όχι και το τέλος του κόσμου μια ήττα»
Την δική του οπτική για την μεγάλη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, έδωσε ο Τίτο Βιλανόβα. Για τον προπονητή των «μπλαουγκράνα» μία ήττα δεν θα σημάνει και το τέλος του κόσμου.

Επίσης τόνισε ότι δεν θέλει ο ίδιος να παίξει λίγο ή πολύ ρόλο στην αναμέτρηση, καθώς αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο παιχνίδι.

«Δεν σκέφτομαι τον ρόλο που θα έχω μέσα στο παιχνίδι. Δεν κάνω τα πλάνα μου για το αν θα είναι μικρός ή μεγάλος. Θέλω να ζω με ηρεμία το επάγγελμ’ά μου. Ωστόσο, αυτό που ξέρω είναι ότι δουλεύω για το καλύτερο και δεν σκέφτομαι ότι ακόμα και σε περίπτωση ήττας θα έρθει το τέλος του κόσμου. Στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, τον Άλεξ Σονγκ και τον βαθμό ετοιμότητάς του, είπε:

«Θα είναι σύντομη η προσαρμογή του στην ομάδα και θα βοηθήσει άμεσα», για να προσθέσει στην συνέχεια: «Πάντως θα ήθελα να είχε μείνει και ο Κεϊτά».

Αναφορικά με τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι και κυρίως τον τερματοφύλακα, ο Βιλανόβα είπε ότι θα το ξεκαθαρίσει λίγο πριν την αναμέτρηση, ενώ για τη συμμετοχή ή όχι του Πέπε της Ρεάλ, σχολίασε: «Αυτό είναι κάτι που αφορά εκείνους και μόνο. Έχουν προπονητή για να αποφασίσει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: