Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Χαρούμενοι και έτοιμοι να βοηθήσουν οι Κοντρέρας, Μασάδο!!

Ετοιμοι να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό εμφανίστηκαν οι Πάμπλο Κοντρέρας και Πάουλο Μασάδο, κατά την παρουσίασή τους από την ΠΑΕ, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης ευχήθηκε να κατακτήσουν το 40στό πρωτάθλημα με τους «ερυθρόλευκους».
Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι αυτός που έκανε την παρουσίαση. Αρχικά ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» καλωσόρισε τα δεν νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού τονίζοντας: «Να καλωσορίσω τα δύο νέα μεταγραφικά μας αποκτήματα. Έχουν έρθει στην μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και σε μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Τους Ξέρω και τους δύο, είναι μεγάλοι παίκτες. Θέλω να ξέρουν ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας αρχικά και στη συνέχεια μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να συνδέσουν το όνομά τους με το 40ο πρωτάθλημα, το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα κατακτήσουμε».
Πρώτος μίλησε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ανέφερε: «Κατ αρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».
Ο Πάουλο Μασάδο από την πλευρά του ανέφερε: «Να ευχαριστήσω τον Ντάρκο, που είναι παλιός μου φίλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι δίπλα του και σε έναν μεγάλο σύλλογο».
Ακολούθησαν οι ερωτήσεις στους παίκτες, με τον Μασάδο να ερωτάται πως πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα: «Το αποφάσισα γιατί ήξερα πως ο Ολυμπιακός με ήθελε καιρό. Τώρα το αποφάσισα. Πάντα ήθελα να έρθω σε μία μεγάλη ομάδα, που παίζει στο Champions League. Τώρα έγινε».
Για την θέση που προτιμά να αγωνίζεται, ο Πορτογάλος σημείωσε: «Η αγαπημένη μου θέση είναι στο κέντρο του γηπέδου. Εκεί είναι που μπορώ να κάνω το καλύτερο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Είναι όμως δύσκολο να εγγυηθώ πως θα είμαι ο ηγέτης της ομάδας».
Για το αν ο Μιραλάς τον βοήθησε στην απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Ναι είναι αλήθεια πως μιλούσαμε με τον Μιραλάς πολύ καιρό. Μου είχε πει ότι είναι μία μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και πως θα είναι πολύ καλά εδώ. Έτσι κατευθείαν με έπεισε ότι θα ήμουν πολύ καλά εδώ».
Κοντρέρας: «Να σταθώ στο ύψος»
«Γνωρίζω πως είναι μία τεράστια ευθύνη που έχω αναλάβει. Ξέρω πως ο Αβραάμ και Μέλμπεργκ ήταν πολύ σημαντικοί για τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά με κάνουν να θέλω να σταθώ στο ύψος που απαιτεί ο σύλλογος, γιατί θα είναι δύσκολο να τους αντικαταστήσω», ανέφερε ο Κοντρέρας για το αν είναι έτοιμος για να σηκώσει το βάρος στο κέντρο της άμυνας.
Στη συνέχεια ο Χιλιανός στόπερ μίλησε για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα: «Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να το αποφασίσω γιατί ήμουν στην χώρα μου και έπαιζα στην πιο μεγάλη ομάδα, την Κόλο Κόλο. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσω στην Ελλάδα ένιωσα ευγνώμων γιατί πέρασα τα πιο καλά ποδοσφαιρικά μου χρόνια εκεί. Ελπίζω να μπορέσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού που με έφεραν εδώ».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: