Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Παίρνει και φορολογική ενημερότητα η ΑΕΚ!!

Οι συνεχείς επαφές του Ανδρέα Δημητρέλου με την ΦΑΕ Αθηνών και τον Σταύρο Καββαδία είχαν αποτέλεσμα και φαίνεται πως η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της την πολυπόθητη φορολογική ενημερότητα.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, μαζί με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παναγιώτη Βαλασόπουλο συμφώνησαν με τον διευθυντή της εφορίας για διακανονισμό όλων των χρεών των «κιτρινόμαυρων» προς το Δημόσιο, αλλά και για το υπόλοιπο που πρέπει να καταβληθεί για τη δόση του άρθρου 44.
Μάλιστα, ο Δημητρέλος θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής στον ΟΠΑΠ και στην Super League, προκειμένου να εξασφαλίσει το ποσό που οφείλεται στην ΠΑΕ και λόγω... μπλοκαρίσματος δεν μπορούσε να καταβληθεί νωρίτερα. Αυτό το ποσό θα καλύψει την οφειλή για το άρθρο 44 και θα εξοφληθεί η εκκρεμής δόση.
Αν όλα πάνε όπως πρέπει, την Παρασκευή η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της την φορολογική ενημερότητα και ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων της, που έχουν να κάνουν με την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα, θα έχουν τακτοποιηθεί.


Δημητρέλος: «Παίρνουμε φορολογική ενημερότητα»
Την αισιοδοξία του ότι η «Ενωση» θα εξασφαλίσει τελικά φορολογική ενημερότητα και δεν θα αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα στο μέλλον, εξέφρασε ο Ανδρέας Δημητρέλος.
Σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o διευθύνων σύμβουλος (πλέον) της ΑΕΚ είπε πως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν βρει τον τρόπο για να πετύχουν το αποτέλεσμα που θέλει ο κόσμος και να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ για τα δελτία των παικτών τόνισε πως βρίσκονται ήδη στα χέρια της διοίκησης.
Πρόσθεσε επίσης πως τα εισιτήρια της πρεμιέρας έχουν αρχίσει και διατίθενται κανονικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μία μεταγραφή.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τη φορολογική ενημερότητα: «Συμφωνήσαμε και βρήκαμε τον τρόπο με τη ΦΑΕ Αθηνών για το διακανονισμό των οφειλών από το άρθρο 44 και των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλει ο κόσμος. Να εξασφαλίσουμε τη φορολογική ενημερότητα και να μην έχουμε πρόβλημα. Αν πάνε όλα καλά μπορεί να την έχουμε πάρει και αύριο το πρωί. Έχουμε βρει τον τρόπο και μένουν κάποιες εκκρεμότητες. Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας».
Για τα δελτία των παικτών: «Τα πήραμε στα χέρια μας τα δελτία. Υπάρχει και η εκκρεμότητα με την ΕΕΑ. Και παράταση να μη δώσει η ΕΕΑ, που είναι πιθανό και αυτό, δεν επιβάλει καμία ποινή, γιατί όποια απόφαση και να πάρει θα πάει στα πειθαρχικά όργανα της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ. Αν σε μία εβδομάδα προσκομίσουμε φορολογική ενημερότητα και ψηφιστεί η τροπολογία, τότε θα έχουμε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μας».
Για τα εισιτήρια της πρεμιέρας: «Έχουν αρχίσει και διατίθενται ήδη».
Για τον κόσμο: «Όλες μας οι προσπάθειες είναι να ολοκληρώσουμε μέχρι το Σάββατο το ρόστερ και τη σφράγιση των εισιτηρίων. Επιμένουμε στο αρχικό πλάνο και είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα τα στηρίξουμε όπως μπορούμε».
Για τις μεταγραφές: «Ίσως να μπορούμε να κάνουμε κάποια μεταγραφή μέχρι αύριο. Τα χρονικά όρια δεν είναι υπέρ μας, αλλά αν τρέξουμε ίσως καταφέρουμε κάτι. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ με το μεταγραφικό τμήμα γιατί είναι υπεύθυνος ο Βασίλης (Τσιάρτας)».
Για το αν υπάρχει εξέλιξη με το νέο επενδυτικό ενδιαφέρον: «Μέχρι το βράδυ θα έχουμε ολοκληρώσει όλο το φάκελο από τα στοιχεία που μας ζήτησαν. Αύριο ή ίσως από σήμερα το βράδυ να προχωρήσει η περίπτωση, ώστε να υπάρχει η αισιοδοξία πως όλα θα τα διεκπεραιώσουμε».
Για το αν είναι η πιο σοβαρή πρόταση που δέχθηκε για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ: «Στο χρονικό διάστημα που ασχολούμαι με τα διοικητικά είχα δύο προτάσεις. Η μία είναι αυτή και η άλλη του κυρίου Ξενιάδη. Θεωρώ πως είναι από τις σοβαρές η πρώτη, ύστερα από τη γνωριμία που είχα με το συνεργάτη του κύριου Χάρις».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: