Ζήτημα ωρών θεωρούν οι Ισπανοί τη φυγή του Εντζο Μαρέσκα, ο οποίος οδεύει προς Σαμπντόρια και έτσι ο Παναθηναϊκός θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο στο ΟΑΚΑ.
Σήμερα (Πέμπτη) ή την Παρασκευή υποστηρίζουν οι Ισπανοί ότι θα έχει ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Εντζο Μαρέσκα. Ο Ιταλός μέσος της Μάλαγα επιθυμεί να μετακομίσει στη Σαμπντόρια, όπου ο προπονητής και φίλος του, Τσίρο Φεράρα του έχει εγγυηθεί θέση βασικού. Μάλιστα ο Μάνουελ Πελεγκρίνι έχει πει στη διοίκηση πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη φυγή του και έτσι δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την πραγματοποίηση της.

Μαρέσκα και Πελεγκρίνι δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και ο πρώτος έδειξε ενοχλημένος και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τη στιγμή που αντικαταστάθηκε. Πάντως το κοινό του «Ροσαλέδα» αναγνώρισε τη συνεισφορά του στον αγώνα και ίσως όχι μόνο και τον αποθέωσε. Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για τον Παναθηναϊκό, μιας και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν μαζί με τον Ζερεμί Τουλαλάν οι καλύτεροι της αναμέτρησης. Οπότε εάν φύγει, στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει ένας πονοκέφαλος λιγότερος…


πηγή: gazzetta.gr