Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Υπογράφει σήμερα ο Ψυχογιός!!

Στα γραφεί της Αλκμήνης θα βρεθεί σήμερα ο Νίκος Ψυχογιός προκειμένου να διευθετηθούν και τα τυπικά για να ενταχθεί στην ομάδα του Άρη. Ο πρώην μπακ της Δόξας Δράμας είναι ελεύθερος και θα αποκτηθεί για να αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Ανδρέα Ηρακλή που θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει σαφέστατη γνώμη για τις ικανότητές του, καθώς είχαν κοινή θητεία στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και πέρυσι στη Δόξα Δράμας.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση των «κίτρινων» να περάσει από τα γραφεία για να υπογράψει συμβόλαιο, γεγονός που καταδεικνύει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όσον αφορά το θέμα του Σικαλιά, ο ποδοσφαιριστής προπονείται κανονικά με τη Δόξα Δράμας, αλλά επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, με τον οποίο από ό,τι φαίνεται τα έχει βρει σε όλα. Εμπόδιο στην υπόθεση αποτελεί η στάση του προέδρου των Δραμινών, Θανάση Σάμιου, ο οποίος δεν έχει βρει σημείο επαφής με τους ιθύνοντες του Άρη στο οικονομικό κομμάτι.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: