Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Όλα στραβά κι ανάποδα!!

Αυτό που έγινε απόψε με τον Παναθηναϊκό είναι πραγματικά αξιοπρόσεχτο. Όλα του πήγαν στραβά κι ανάποδα. Μπήκε στο γήπεδο σαν υπνωτισμένος και στην πρώτη κιόλας φάση της Μάλαγα το πλήρωσε.
Όλα στραβά κι ανάποδα!
Βασικά του όπλα βρέθηκαν σε τραγική μέρα, με μοναδική εξαίρεση τον Σισοκό. Ακόμα, όμως, κι όταν βγήκε μπροστά κι έχασε ευκαιρίες, δεν μπορούσε να κάνει ένα σουτ της προκοπής για να σκοράρει. Αν γινόταν το 2-1, η ρεβάνς θα ήταν ανοιχτή.
Σα να μην έφταναν αυτά έχασε και τον Μπουμσόνγκ με τραυματισμό, ενώ ο Φερέιρα έκανε νωρίς και την πρώτη αλλαγή με Ζέκα – Χριστοδουλόπουλο. Ακόμα, πάντως, και ο Πορτογάλος προπονητής ήταν ντεφορμέ.
Στο μόνο ίσως που στάθηκε κάπως τυχερός ο Παναθηναϊκός είναι ότι οι παίκτες της Μάλαγα χάσανε δυο, τρείς καλές ευκαιρίες στο β' μέρος για να κάνουν το 3-0 και να τους αποτελειώσουν τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, όμως κι όσες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν τις κλώτσησε. Σε γενικές γραμμές, τίποτα δεν του πήγε καλά!
Η μοναδική όαση ήταν ο Σισοκό. Από την άλλη πλευρά, η Μάλαγα, που ήταν μια κλάση πάνω και κέρδισε δίκαια, ό,τι έκανε της έπιανε, ειδικά στο α' μέρος. Κάπως έτσι κρίθηκε το ματς και ο Παναθηναϊκός πλέον ζητάει ένα θαύμα για να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: