Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Όλα ανοιχτά…!!

Όλα ανοιχτά…
Μπήκε δυνατά με γκολ στο δεκάλεπτο...

Έχασε ένα… καράβι ευκαιρίες, ωστόσο, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αγχώθηκε υπερβολικά για να πάρει τη νίκη 2-1, απέναντι στη μαχητική και ομολογουμένως τυχερή σε κάποιες φάσεις Μάριμπορ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Σλοβένοι στην Κροατία, πήραν αυτό που ήθελαν, με το εκτός έδρας γκολ και πλέον περιμένουν στην έδρα τους τη Ντιναμό για να τα παίξουν όλα για όλα για την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι είχαν δήμιο, αλλά και ήρωα τον αρχηγό τους, τον Μπαντέλι, ο οποίος με αυτογκόλ στο 39ο λεπτό, έκανε το 1-1 για τη Μάριμπορ. Ο ίδιος, όμως, με το γκολ που πέτυχε στο 74’ έγραψε το τελικό 2-1 υπέρ της Ντιναμό.

Το σκορ είχε ανοίξει για τους Κροάτες στο 10’ ο Κοπ. Οι παίκτες της Ντιναμό είχαν και την ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 84ο λεπτό, αλλά η μπάλα μετά το απευθείας φάουλ του Σαμίρ κατέληξε στο δοκάρι.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Κελάβα, Σίμουνιτς, Τόνελ, Βίντα, Αντέμι, Λέκο (46’ Πέκο), Σαμίρ (88’ Βράσλικο), Μπαντέλι, Πίβαριτς, Ρουκάβινα (57’ Μπεκιράι), Κοπ

Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μεγιάκ, Πότοκαρ, Ραΐτσεβιτς, Άργκους, Φιλίποβιτς, Ιμπραΐμι (78’ Μεζγκά), Τσβιγιάνοβιτς, Μερτέλι, Ταβάρες, Μπέριτς (82’ Κόμαζετς)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: