Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Με την ευχή του… Ολυμπιακού!!

Με την ευχή του… Ολυμπιακού!
Τόπο έπιασε η… θετική ενέργεια που έστειλαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Ουντινέζε!

Οι Ιταλοί απέσπασαν πολύτιμη ισοπαλία 1-1 μέσα στην Μπράγκα και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League (την οποία αν πετύχουν τελικά επί των Πορτογάλων θα στείλουν ταυτόχρονα τους «ερυθρόλευκους» στο β’ γκρουπ δυναμικότητας).

Το γκολ του Μπάστα στο 24’ (με ωραία σκαστή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντι Νατάλε) δεν ήταν ακριβώς προϊόν υπεροχής των Ιταλών. Κι αυτό διότι η Μπράγκα ήταν εκείνη που είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα ως τότε.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Πεσέιρο δεν πτοήθηκε. Βγήκε μπροστά, πίεσε και έφτιαξε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μπρκιτς. Κι αφού το ιταλικό «μπετόν» δεν μπορούσε να διασπαστεί από τους συνδυασμούς των Πορτογάλων, το διέσπασε τελικά μόνος του ο Ισμαΐλι, με ένα ανεπανάληπτο «τούβλο» από τα 30 μέτρα που κράτησε ζωντανή την Μπράγκα ενόψει της ρεβάνς του «Φρίουλι».

 
szólj hozzá: Braga 0-1Udi


szólj hozzá: Braga 1-1 Udi





ΜΠΡΑΓΚΑ (Ζοσέ Πεσέιρο): Μπέτο, Ισμαΐλι, Βινίτσιους, Ντουγκλάο, Μοσορό (87’ Ζοσέ Λουίς), Σαλίνο, Κουστόδιο, Άλαν (85’ Αμορίμ), Ούγκο Βιάνα, Μπαρμπόσα (58’ Μίκαελ), Λίμα

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (Φραντσέσκο Γκουιντολίν): Μπρκιτς, Ντανίλο, Μπάστα, Ντομίτσι, Μπενάτια, Αρμέρο (85’ Πασκουάλε), Περέιρα (73’ Μπαντού), Πίντσι, Ουίλιαμς, Ντι Νατάλε, Φαμπρίνι (72’ Μαϊκοσουέλ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)
ΓΗΠΕΔΟ: Estadio Municipal
 



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: