Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Η διαφορά ελληνικού και ισπανικού ποδοσφαίρου!!

Η αναμέτρηση της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό κατέδειξε τη μεγάλη απόσταση που χωρίζει το ελληνικό από το ισπανικό ποδόσφαιρο. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.
Η διαφορά ελληνικού και ισπανικού ποδοσφαίρου
Διαβάζαμε τις προηγούμενες ημέρες για μια Μάλαγα διαλυμένη, που δεν πατάει στο γήπεδο και στα πόδια της. Αυτή η ομάδα λοιπόν, πέτυχε δύο γκολ, έκανε τουλάχιστον άλλες έξι κλασσικές ευκαιρίες και πήρε μια καθαρή νίκη, ανεξάρτητα αν και ο Παναθηναϊκός εδικαιούτο τουλάχιστον ένα γκολ.
Δηλαδή αναρωτιόμαστε, αν δεν ήταν σε αυτή την κατάσταση η ομάδα της Ανδαλουσίας, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα;
Το παιχνίδι έδειξε ακόμη ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμη έτοιμος, πως ψάχνεται να βρει την ισορροπία του και θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί.
Η Μάλαγα δεν είναι Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Όμως έδειξε πως είναι γρήγορη στις αντεπιθέσεις και ικανή να πετύχει ένα γκολ και στην Αθήνα και να ρίξει στο καναβάτσο τους πράσινους. Έτσι η ρεβάνς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα.
Όμως ακόμη και στη περίπτωση που αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να είναι απογοητευμένος γιατί οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ του υπόσχονται ένα ακόμη καλύτερο μέλλον και πεδίο διάκρισης.
Δυστυχώς για εμάς, η απόσταση που μας χωρίζει από το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη. Από τις Ακαδημίες ως το επίπεδο της πρώτης εθνικής. Για να αντιπαρατεθούμε απέναντι σε ισπανικό σύλλογο θα πρέπει εμείς να υπερβάλλουμε εαυτούς και οι αντίπαλοι να βρεθούν στην χειρότερη μέρα τους.
Θέλετε καλύτερη απόδειξη από το γεγονός οτι ξεκινά το πρωτάθλημα και οι μισές ομάδες θα έχουν ελλειπή δικαιολογητικά ή προσωρινά δελτία;
Πάντως η μάχη ακόμη δεν έχει τελειώσει για τους πράσινους. Η Μάλαγα έχει αμυντικές αδυναμίες που μπορεί να εκμεταλλευθεί η ομάδα του Φερέιρα.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: