Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

«Πόρτα» από Τσακίρη!

«Και να τους δανείσω τα 385.000 ευρώ που ζητάνε πάλι δεν σώζεται ο σύλλογος και θα πάνε τα λεφτά μου άκλαυτα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, εξηγώντας τους λόγους που απάντησε αρνητικά στο κάλεσμα της διοίκησης του Πανιωνίου.
Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ τόνισε σε δηλώσεις του στο panionianea.blogspot.gr πως με βάση την ανάλυση των δεδομένων που του έκανε η διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών, ο σύλλογος δεν πρόκειται να σωθεί ούτε με τη δική του συνδρομή, γι’ αυτό και αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στο αίτημά της για οικονομική βοήθεια.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, μετά το «όχι» του Κωνσταντίνου Τσακίρη η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά δύσκολη για τον Πανιώνιο που υπολόγιζε στη βοήθειά του για να βρει διέξοδο στο πρόβλημα με την Εφορία, προκειμένου να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.
Ο κ. Τσακίρης υπενθύμισε ακόμα τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ομάδας, Σπύρου Μίχου προς τους «Πάνθηρες», ο οποίος φέρεται μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να έχει πει: «Εχω αξιοπρέπεια, δε θέλω λεφτά από Τσακίρη, προτιμώ από Μαρινάκη».
Τέλος, έκανε αναφορά στο αθλητικό κέντρο «Απήλιον» τονίζοντας ότι είχε προτείνει να λύσουν το συμβόλαιο μαζί του για να γλιτώσουν λεφτά: «Να προσθέσω ότι πρότεινα την λύση συμβολαίου με το Απήλιον εάν θέλουν να γλιτώσουν χρήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παραίτηση Κουτλίδη
Πέρα από το «όχι» του Τσακίρη ο Πανιώνιος στερείται των υπηρεσιών ενός σημαντικού στελέχους του, του Λάζαρου Κουτλίδη.
Ο κ. Κουτλίδης, όπως έγινε γνωστό παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: