Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Μπορμπόκης: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Μπορμπόκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ραπίντ, την απουσία του Γκαρσία και τον Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σημερινό αγώνα με την Ραπίντ:

«Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό γιατί έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της η Ραπίντ. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ μπορεί να την κερδίσει και να προκριθεί και αυτό το έχει δείξει και κόντρα σε καλύτερες ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει παιχνίδια στα πόδια του αλλά δεν είναι και τόσο κουρασμένος. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας, αν ο ΠΑΟΚ μπει καλά στο γήπεδο θα κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο»

Για τον Γκαρσία:

«Ο Γκαρσία όλοι ξέρουν ότι είναι σημαντική απουσία κυρίως στην προώθηση του παιχνιδιού, δεν χάνει εύκολα την μπάλα και μπορεί να ανεβάσει την ομάδα ψηλά».

Για το ότι δεν πρέπει να δεχτεί γκολ ο ΠΑΟΚ:

«Σωστά σκέφτεται ο Δώνης ότι αρχικά δεν πρέπει να δεχτεί γκολ η ομάδα αλλά το ίδιο μπορεί να σκέφτονται και στην Ραπίντ. Εγώ πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Πράγματι ο ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενώ εντός φαίνεται να αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα. Το θέμα είναι να μην δεχτεί γκολ».

Για τους νεαρούς παίκτες:

«Είδα νέα παιδιά τα οποία θέλουν να διακριθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη που έχουν όρεξη να παίξουν και αυτό είναι ότι πιο ωραίο για έναν προπονητή».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από την ομάδα:

«Δεν νομίζω ότι ξεχωρίζει κάποιος από την ομάδα τόσο νωρίς, πρέπει να δεις σε 10-15 παιχνίδια για να βγάλεις συμπεράσματα. Στον ΠΑΟΚ μου αρέσει που δουλεύουν ομαδικά και με τον καιρό θα δένει περισσότερο σαν ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε στα οικονομικά του ΠΑΟΚ και στον Σαββίδη:

«Στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν σωστές κινήσεις, να κοιτάξει τα οικονομικά του γιατί παλιά βγάζαμε τα πόδια μας έξω από τη κουβέρτα και κρύωναν. Με κάνει αισιόδοξο γιατί είναι ο μόνος πρόεδρος που ήρθε και δεν τάζει. Είναι πολύ σοβαρός, είναι μια μεγάλη δύναμη που αν δεν ερχόταν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε μεγάλο πρόβλημα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: