Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Στη ρεβάνς, σαν το δεύτερο ημίχρονο!!

Στη ρεβάνς, σαν το δεύτερο ημίχρονο!
Δυο ματς έγιναν στο «Ροσαλέδα».

Στο πρώτο, κάτι έγινε και δεν κατέβηκε ο Παναθηναϊκός.

Το τι ακριβώς επείγει να το βρει ο Φερέιρα για να μην ξανασυμβεί.

Στο δεύτερο ματς ο Παναθηναϊκός κατέβηκε κανονικά και αντιμετώπισε σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλό του. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Δυστυχώς για το «τριφύλλι», οι Μαυρίας, Φορναρόλι και Τοτσέ, σε τετ-α-τετ με τον Καμπαγέρο, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Κρίμα για τις υπέροχες ασίστ των Κατσουράνη και Σισοκό που δεν αξιοποιήθηκαν. Κρίμα για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ με ψαλιδισμένες ελπίδες για πρόκριση.

Το εις βάρος του 2-0 είναι από τα σκορ που «γυρίζουν δύσκολα». Κι επειδή δε γίνεται να χωρίζουμε ένα ματς σε… δυο, η Μάλαγα αισθάνεται δικαιολογημένα ανικανοποίητη που έμεινε στα δυο γκολ. Την πρώτη ώρα του παιχνιδιού θα μπορούσε, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε και τη γενικότερη εικόνα του ματς, να πετύχει άλλα δυο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάλαγα έχανε σταδιακά την ικανότητα να πιέζει ψηλά και να δημιουργεί ως εκ τούτου προβλήματα στην ασταθή άμυνα των «πράσινων». Κι όσο ζέσταιναν τις μηχανές τους Κατσουράνης και Σισοκό, τόσο άλλαζε, «πρασίνιζε» το παιχνίδι. Πάνω στην τελευταία μισή ώρα του ματς πρέπει να χτίσει ο Φερέιρα. Ο Παναθηναϊκός που είδαμε στο διάστημα αυτό ήταν… ευρωπαϊκός.

Ο Σισοκό είναι σπουδαίος παίκτης, που πρέπει να παροτρυνθεί ώστε να αναλαμβάνει περισσότερες πρωτοβουλίες. Ο Βύντρα, παρότι τον έβαζαν στη μέση, το πάλεψε πολύ καλά και απείλησε στην επίθεση. Ο Φορναρόλι έκανε θετική εμφάνιση. Δεν διστάζει να ζητεί και να κρατάει μπάλα. Ως εκτελεστή θα τον περιμένουμε…

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει χωρίς πολλές ελπίδες πρόκρισης, αλλά με ατσαλάκωτη την ψυχολογία του και μάλλον τονωμένη την αυτοπεποίθησή του. Το πρώτο ημίχρονο να πάει και να μην ξανάρθει…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: