Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Προβλημάτισε και έχασε ο Εργοτέλης!!

Προβλημάτισε και έχασε ο Εργοτέλης
Την ήττα με 1-0 γνώρισε από την Επισκοπή ο Εργοτέλης.

Η ομάδα του Ηρακλείου προβλημάτισε με την παρουσία της, καθώς μπορεί να είχε την μπάλα για περισσότερη ώρα, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Κελαϊδή. Αντιθέτως, ο σύλλογος του Ρεθύμνου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την εμφάνισή του.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου η Επισκοπή ανέβαζε ρυθμούς, με αποτέλεσμα να ισορροπήσει γρήγορα. Οι ρόλοι στο δεύτερο μέρος αντιστράφηκαν με τους παίκτες του Θανάση Κολιτσιδάκη να είναι εκείνοι που έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι οποίοι έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες, ώστε να ανοίξουν το σκορ. Τελικά, αυτό έγινε στο 90’ με τον Τάσο Τριανταφύλλου, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Επισκοπή: Κελαϊδής Α. (71’ Νικηφόρος), Σταυρακάκης (63’ Μαραθιανός), Μπαμπουλάκης (71’ Δερμίσης), Αργυράκης, Ψωμάς, Φραντζεσκάκης (46’ Δελήμπασης), Αντιασβίλι (55’ Σουμπασάκης), Σελινιωτάκης (46’ Τριανταφύλλου), Τζέκος (55’ Κοζανίδης), Πουλάκης (67’ Μποτωνάκης), Ρουμπάκης (72’ Μπαξεβάνης).

Εργοτέλης: Καβουσάκης (46’ Αθανασίου), Σαρρής (63’ Κανδηλάκης), Γιοβάνοβιτς (69’ Άλλα), Πρωτογεράκης (46’ Γεωργίου), Τζανακάκης (63’ Ρέντζας), Ρομάνο (67’ Κούτρης), Μπουχαλάκης (59’ Μπουρσέλης), Κατσικοκέρης (59’ Δωματάς), Πλουσής (46’ Κωνσταντινίδης), Κούρτι (46’ Κοζορώνης), Χαντί (71’ Ευαγγέλου).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: