Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Συγκεκριμένες δυνατότητες, αφηρημένες προοπτικές!!

Εξαίρεση στα κακά νέα της χθεσινής βραδιάς αποτελεί η εμφάνιση του Σισοκό, αλλά, ως γνωστόν, ένα κούκος δεν φέρνει την άνοιξη! Γράφει ο Βασίλης Σκουντής.
Συγκεκριμένες δυνατότητες, αφηρημένες προοπτικές!
Hταν στραβό το κλήμα (από το γρήγορο 2-0), το 'φαγε και ο γάιδαρος που δεν πρόλαβαν να τον σαμαρώσουν ο Φορναρόλι, ο Μαυρίας και ο Τοτσέ, και ο Παναθηναϊκός γυρίζει στην Αθήνα κουβαλώντας ένα βαρύ γομάρι!
Ο δρόμος προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που δεν ήταν δα και λεωφόρος, μοιάζει από χθες το βράδυ με στενωπό. Εάν οι «πράσινοι» είχαν εκμεταλλευθεί κάποια από τις μαζεμένες ευκαιρίες που (δημιούργησαν, αλλά) σπατάλησαν στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαν κιόλας να επιβεβαιώσουν ένα σλόγκαν που προβαλλόταν στις διαφημιστικές πινακίδες του «Ροσαλέδα» και να ανοίξουν τον κόσμο του. Αλλά, όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, κι αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν ποδήλατο!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν ωσεί παρών: έμοιαζε σαν να είχε μείνει στα αποδυτήρια και το πνευματικό έλλειμμά του τον έκανε εύκολη λεία στα δόντια των (επιτιθέμενων κατά κύματα) Ανδαλουσιάνων. Δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα, δεν ανέκοψε τον γρήγορο ρυθμό των γηπεδούχων, δεν κράτησε δεμένες τις γραμμές του, δεν απείλησε, δεν, δεν, δεν! Στο δεύτερο ημίχρονο (ωθούμενος και από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης) βελτίωσε την εικόνα του και κυνήγησε το γκολ που θα του έδινε οξυγόνο για τη ρεβάνς, αλλά τζίφος.
Εξαίρεση στα κακά νέα της χθεσινής βραδιάς αποτελεί η εμφάνιση του Σισοκό, αλλά, ως γνωστόν, ένα κούκος δεν φέρνει την άνοιξη! Στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες και... αφηρημένες (ευρωπαϊκές) προοπτικές, που ούτως ή άλλως θα κριθούν σε λίγες μέρες.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: