Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Δεν θα πάρει αντί-Μιραλάς!!

Όσο τα ονόματα για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κέβιν Μιραλάς κάνουν παρέλαση, ο σκύλος έχει να πει δύο πραγματάκια για το καυτό θέμα των ημερών στον Ολυμπιακό.
Δεν θα πάρει αντί-Μιραλάς!
Στο Λιμάνι, λοιπόν, μπορεί να αναζητούν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε στην επίθεση ο Βέλγος επιθετικός, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής θα έχει τα χαρακτηριστικά του Μιραλάς.
Ούτε είναι βέβαιο ότι θα παίζει στην αριστερή πτέρυγα, όπως έπαιζε ο Κέβιν. Ο Βέλγος, άλλωστε, ήταν ένας καθαρός επιθετικός που λόγω της παρουσίας του Τζιμπούρ καθιερώθηκε στα πλάγια από τον Βαλβέρδε.
Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ο Ολυμπιακός ναι μεν θα αποκτήσει παίκτη για την επίθεσή του, αλλά μην το δέσετε και κόμπο ότι θα είναι καθαρός φορ ή ότι θα παίζει στα αριστερά που θα αγωνιζόταν, αν δεν έπαιρνε μεταγραφή στην Έβερτον, ο Μιραλάς.
Με αυτή την έννοια λέμε, λοιπόν, ότι οι Πειραιώτες δεν θα πάρουν αντί-Μιραλάς. Και ήδη τα ονόματα που ακούγονται είναι περισσότερο παίκτες γραμμής ή καθαρά εξτρεμάκια παρά επιθετικοί που παίζουν έξω από την περιοχή και στα άκρα της επίθεσης.
Ο Λεγεάρ, ας πούμε, που λέγεται ότι είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, δεν έχει καμία σχέση με τον Μιραλάς. Τελείως διαφορετικός παίκτης είναι που παίζει κυρίως δεξιά. Και όχι αριστερά. Το ίδιο και ο Μπεναγιούν ή ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Εξάλλου, το κενό στα αριστερά μπορεί να καλυφθεί και εκ των έσω.
Αν, δηλαδή, αποκτηθεί παίκτης που θα παίζει δεξιά, αριστερά μπορεί να μετακινηθεί ο Αμπντούν, ενώ μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στο ερυθρόλευκο ρόστερ που μπορεί να παίξουν στα άκρα, όπως είναι ο Φετφατζίδης ή ο Βλαχοδήμος.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: