Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Φιρινίδης: «Θα τα καταφέρουμε όπου και να παίξουμε»

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Γιάννης Φιρινίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις προσδοκίες που έχει για τη φετινή σεζόν, αλλά και για το πως αντιμετωπίζουν αυτός και οι συμπαίκτες του την αβεβαιότητα, όσον αφορά την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο «Γηραιός» τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Όταν ξεκινάς καλά, θα πάει έτσι και όλη η χρονιά. Χθες είχα καλή απόδοση και ευελπιστούμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Ηρακλή. Η ομάδα βρίσκεται σε προετοιμασία και ξεκίνησε καλά το χθεσινό φιλικό. Γίνεται πολύς λόγος για το γκολ. Είμαστε σε προετοιμασία και η ομάδα πρέπει να βρει τον δρόμο της. Στα επόμενα φιλικά ευελπιστώ να έχουμε καλύτερη απόδοση».

Για το πώς νοιώθει που αγωνίζεται στον Ηρακλή: «Είναι τιμή για μένα να παίζω στον Ηρακλή. Θέλω να έχω καλή χρονιά και να βοηθήσω τον Ηρακλή να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι. Είναι σκαλοπάτι στην καριέρα μου και θέλω να μείνω πολλά χρόνια εδώ. Η φανέλα του Ηρακλή είναι πιο βαριά από πολλές ομάδες που παίζουν στην Α Εθνική. Ζω του όνειρό μου εδώ. Θέλω να παίξω στο Καυταντζόγλειο. Σίγουρα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι για να ανέβει η ομάδα. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες».

Για την παρουσία του κόσμου της ομάδας: «Να είναι κοντά μας όπως χθες και να μας δίνει δύναμη και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το πώς βιώνει την αγωνία για την κατηγορία που θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν και κατά πόσο είναι προετοιμασμένος αυτός και οι συμπαίκτες του: «Κανένας δεν ξέρει που θα παίξουμε. Αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα και είναι τραγικό. Η προετοιμασία γίνεται για τη Γ Εθνική, αλλά με τη δουλειά που κάνει ο κύριος Στράνταζλης θα πάμε καλά. Η Football League είναι πιο δύσκολη και χρειάζονται προσθήκες. Αυτό βέβαια δεν θα το κρίνω εγώ. Αλλά νομίζω ότι με τα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ θα τα καταφέρουμε όπου και να παίξουμε . Ο Ηρακλής πρωταγωνιστεί όπου και να ναι».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: