Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Φερέιρα: «Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη»

Φερέιρα: «Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη»
Απογοητευμένος από την ομάδα του δήλωσε πως είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μάλαγα και την ήττα με 2-0, ωστόσο, όπως τόνισε, τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

«Αργήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά όπως είδαμε στο δεύτερο μέρος, μπορούμε να παίξουμε ως ίσο προς ίσο τον αντίπαλό μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη», είπε ο Πορτογάλος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Στο πρώτο μέρος υπήρχε μεγάλη πίεση, δεν είχαμε ρυθμό, ούτε εμπειρία στο παιχνίδι μας, αναφορικά με το γεγονός πως για πρώτη φορά μπήκαμε σε διαδικασία να αγωνιζόμαστε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μας έλειπε το καθαρό μυαλό.

Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε κάπως αλλά ήταν πια αργά. Ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το σημείο κι ένα γκολ θα άλλαζε το παιχνίδι της πρόκρισης εντελώς. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε, κάνοντας τώρα τα πράγματα πολύ δύσκολα για μας, αλλά τονίζω, πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

Το θετικό είναι πως είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Μάλαγα ως ίσο προς ίσο και αυτό το κρατάμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου συνολικά, γιατί έλπιζα πως θα χτυπούσαμε πιο νωρίς τον αγώνα. Επίσης, ήθελα να σκοράρουμε και κάποιο γκολ στο παιχνίδι αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: