Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κι αν του …Κάτσε;

Έτοιμος να ρίξει τον Εργκούς Κάτσε στη ...μάχη με τη Ραπίντ Βιέννης δείχνει να είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος πιστεύει πολύ στον νεαρό μέσο.
Κι αν του …Κάτσε;
Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Γιώργου Δώνη παραμονές του αγώνα με τους Αυστριακούς ήταν το πώς και με ποιον θα κάλυπτε το έτσι κι αλλιώς δυσναπλήρωτο κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Πάμπλο Γκαρσία.
Από τη στιγμή που ο έμπειρος και ικανότατος μέσος δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί, το δίλημμα συνοψιζόταν στο Φωτάκης ή Κάτσε. Τελικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον δεύτερο, τον οποίο δείχνει να πιστεύει ιδιαίτερα.
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κουμάλο και Κατσικά στο κέντρο της άμυνας και τους Έτο και Λίνο στα άκρα.
Ο Κάτσε θα είναι ο παρτενέρ του Λάζαρ στα χαφ με τους Γεωργιάδη και Ρομπέρ στις πτέρυγες, αν και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος δείχνει να έχει εγκλιματιστεί ήδη στη νέα του ομάδα.
Στην επίθεση σίγουρος είναι ο Αθανασιάδης και ο Γιάννου μοιάζει να είναι πιο κοντά στην ενδεκάδα από ό,τι ο Σαλπιγγίδης.

Άλλωστε και στη δική του περίπτωση, όπως κι εκείνης του Φωτάκη, ο Δώνης μοιάζει να ποντάρει περισσότερο στην αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων παικτών (όπως ο Γιάννου και ο Κάτσε), παρά στην εμπειρία κάποιων άλλων των οποίων η αξία είναι αναμφισβήτητη, όμως δεν βρίσκονται ακόμη σε ικανοποιητικό ρυθμό ή επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 20.000 θεατές, μεταξύ των οποίων και περίπου 800 φίλοι της Ραπίντ Βιέννης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: