Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Αρχίζει ο έλεγχος!!

Την προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης από το 2004 έως το 2012, ανακοίνωσε χθες η Κοινωνία Μελών. Η συγκεκριμένη ενέργεια αμφισβητήθηκε από πολλούς το προηγούμενο διάστημα, όμως η «απάντηση» έρχεται στις πράξεις, αφού ο έλεγχος θα γίνει κανονικά από ανεξάρτητη αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΜΑ:

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη υλοποιώντας την παλλαϊκή απαίτηση για αλήθεια, διαφάνεια και κάθαρση, τις δεσμεύσεις και των επτά μελών του καθώς και την προγενέστερη απόφασή του προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΆΡης που θα αφορά την περίοδο 2004-2012. Η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των προσφορών είναι η 21η Σεπτεμβρίου 2012. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν νομικά πρόσωπα με αντικείμενο δραστηριότητας συμβουλές επί των οικονομικών και διενέργεια οικονομικών και διαχειριστικών ελέγχων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Άρη μετά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά από ραντεβού για ενημέρωση, προκειμένου να λάβουν τον φάκελο με περιγραφή των δεδομένων και των στοιχείων που θα απαιτηθούν από το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου (τηλ. 2310323160 και info@arismembers.gr). Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου που θα αφορούν δομικές αλλαγές στην οργάνωση και στις διαδικασίες της Κοινωνίας Μελών Άρη και της ΠΑΕ Άρης, αλλά και στην ενημέρωση των μελών μας και των φιλάθλων του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: