Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

«Έχουμε και δεύτερο ματς»

«Έχουμε και δεύτερο ματς»

Την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά την ήττα με 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Ροσαλέδα». Ο ηγέτης της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ούτε το καλύτερο, ούτε το χειρότερο, έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και περιμένει νίκη στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης.

Αναλυτικά: «Δεν ήταν ούτε το καλύτερο, ούτε το χειρότερο αποτέλεσμα. Πρέπει να πιστέψουμε ότι θα νικήσουμε στην Αθήνα και θα προκριθούμε. Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ανυπομονούμε να νικήσουμε στην Αθήνα. Αν δε το πιστέψουμε, δεν θα προκριθούμε. Είναι θέμα δικό μας, πρέπει να είμαστε δυνατοί.

Μίλησα στους παίκτες, τους είπα αυτό το πράγμα, όπως και ο προπονητής μας. Θα είναι δύσκολο σίγουρα, γιατί πρόκειται για καλό αντίπαλο, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε. Ήταν το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν. Είναι μια ομάδα από αλύτερο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι άτρωτοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί κι άλλο γκολ, αλλά και να βάλουμε. Το πιστεύω, θα νικήσουμε στην Αθήνα».

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: