Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Το πρώτο «clasico» της χρονιάς!!

Το πρώτο «El Clasico» της σεζόν διεξάγεται απόψε στις 23:30 στο «Καμπ Νόου». Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν για πρώτη φορά στη νέα σεζόν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο του πρώτου τελικού του ισπανικού Super Cup, με τη ρεβάνς να έπεται την ερχόμενη εβδομάδα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες για το θεσμό αυτό, με τη «βασίλισσα» να κατακτά 4 φορές το τρόπαιο και την Μπάρτσα μία, μόλις πέρσι. Τότε, το πρώτο ματς στη Μαδρίτη είχε λήξει ισόπαλο 2-2, ενώ στη ρεβάνς της Βαρκελώνης, οι Καταλανοί επικράτησαν με 3-2.

Οι δύο μονομάχοι ξεκίνησαν με διαφορετικά αποτελέσματα το πρωτάθλημα, την περασμένη Κυριακή. Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Βαλένθια. Συγκριτικά με αυτά τα παιχνίδια, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις ενδεκάδες των δύο ομάδων.
Για την Μπάρτσα, ο Τίτο Βιλανόβα θα αφήσει στον πάγκο τον Κάρλες Πουγιόλ, καθώς ακόμη δεν είναι απολύτως καλά για να αγωνιστεί σε δεύτερο σερί ματς μέσα σε λίγες μέρες και θα προτιμήσει τους Πικέ – Μασεράνο στο κέντρο της άμυνας, ενώ θέση βασικού αναμένεται να πάρει και ο Αλέξις Σάντσες.
Από την άλλη, ο Μουρίνιο δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Πέπε, ο οποίος χτύπησε στο ματς της Κυριακής με τη Βαλένθια και θα βάλει στη θέση του το Ραούλ Αλμπιόλ.

Οι πιθανές συνθέσεις:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (4-3-3): Βαλντές – Ντάνι Άλβες, Πικέ Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα – Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας – Ινιέστα, Μέσι, Σάντσες

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (4-2-3-1): Κασίγιας – Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Ραούλ Αλμπιόλ, Μαρτσέλο – Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα – Ντι Μαρία, Εζίλ, Κρ. Ρονάλντο – Ιγουαΐν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κλος Γκόμεθ (Αραγονία)



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: