Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Απροετοίμαστος Παναθηναϊκός...!!

Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο Ροζαλέδα. Όχι ότι είναι καλύτερη ομάδα απ' τη Μάλαγα. Αλλά η Μάλαγα είναι, όχι η Μπαρτσελόνα! Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.
Απροετοίμαστος Παναθηναϊκός...
Την παραφοβηθηκε ο Φερέιρα. Και κατέβασε την ομάδα του με δέος και ηττοπάθεια απέναντι στην αντίπαλό της. Έτσι έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο,κατά το οποίο δέχθηκε δύο...πάμφθηνα γκολ και δε δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν καλύτερα με τον Βιτόλο να κλείνει τους διαδρόμους που έμπαζαν...από παντού και τους γηπεδούχους να μη μπορούν να περάσουν επικίνδυνες μπαλλιες.
Οι πράσινοι δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά...από γκολ τίποτε!! Ειδικά στη φάση του Τοτσέ όλοι κατάλαβαν τι σημαίνει ο επιθετικός σου να ναι λίγος, τι λίγος δηλαδή, ελάχιστος.Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα ενόψει ρεβάνς αφου απ τη στιγμη που το γκολ δεν ήρθε πρέπει να πάει το ματς πολύ προσεκτικά με...στόχο την παράταση!! Δύσκολα πάντως...
Ο Φερέιρα βρέθηκε σ ένα απ τα χειρότερα βράδυα του μ ελλιπή προετοιμασία σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο και μ εμφανή αδυναμία αξιοποίησης σε δημιουργικό ρόλο του Σισοκό. Δυστυχώς...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: