Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Χάβος: «Δεν είναι πάντα δίκαιο το ποδόσφαιρο»

Χάβος: «Δεν είναι πάντα δίκαιο το ποδόσφαιρο»
Ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο προπονητής της Βέροιας, Μάκης Χάβος.

Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του είχε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει κάποιο βαθμό, ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο. Δεν θέλησε να σχολιάσει ιδιαίτερα τη φάση με το ακυρωθέν γκολ για τη «βασίλισσα του βορρά».

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Γίνεται ακόμα δυσκολότερη όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Δεχθήκαμε ένα γκολ απο αδράνεια. Μετά ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και στη συνέχεια ήρθε ακόμα ένα τέρμα εις βάρος μας. Ο τερματοφύλακας μας μου είπε ότι στην φάση του δεύτερου γκολ του έγινε επιθετικό φάουλ. Ωστόσο είχαμε αρκετές φάσεις έπειτα, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Το ποδόσφαιρο δεν είανι δίκαιο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Όσο για την φάση του ακυρωθέντος γκολ και εγώ ενημερώθηκα πως ήταν πεντακάθαρο, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Χάβος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: